Uw houtbewerkingsmachines beveiligen of automatiseren? Neem contact op met A.O.S.

Houtbewerkingsmachines duurzaam herstellen
Herstellingen in heel Belgiƫ en aanpalende landen

Om lang en zorgeloos gebruik te kunnen maken van uw machines is preventief onderhoud noodzakelijk. Maar vroeg of laat zullen er zich ongetwijfeld ook defecten voordoen en dan is het van groot belang dat u uw houtbewerkingsmachines op de juiste wijze laat herstellen door specialist A.O.S. uit Puurs.

Jarenlange ervaring

A.O.S. heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring op de teller staan. Bij elk onderhoud en elke herstelling die uitgevoerd wordt, groeit deze kennis nog steeds. A.O.S. is dan ook de ideale partner om uw houtbewerkingsmachines te herstellen te Puurs, heel België en in de omringende landen. Maak een afspraak via de gegevens op deze site en vertrouw op écht vakmanschap.

Werkwijze

Na een grondige controle van de machine en een analyse van het probleem wordt er een gedetailleerde offerte opgemaakt. U krijgt een bestek per item zodat u zelf duidelijk kunt zien wat de prijs per herstelling en per onderdeel is. Zo maakt u zelf de keuze in wat hoogst noodzakelijk is en wat uitgesteld kan worden. Uiteraard geeft A.O.S. u hierbij graag advies.

Snelle levering

Door de jarenlange, goede relaties die werden opgebouwd met verschillende fabrikanten, garandeert A.O.S. u een vliegensvlugge levering van alle onderdelen. Onderdelen die moeilijk te verkrijgen zijn, maakt men bovendien gewoon zelf in het magazijn van A.O.S. Op die manier kan u alle houtbewerkingsmachines snel laten herstellen met stukken die meteen voorzien worden uit het atelier te Puurs. Stel gerust uw vraag of maak meteen een afspraak voor het onderhoud van uw machines.

Heeft u een vraag?

Contact