Uw houtbewerkingsmachines beveiligen of automatiseren? Neem contact op met A.O.S.

Houtbewerkingsmachines optimaal beveiligen tegen arbeidsongevallen
De nodige beveiliging van uw vlakschaaf, topie of pennenbank

De wet voorziet een aantal besluiten die de houtbewerkingsmachines beveiligen en A.O.S. uit Puurs helpt u graag bij het uitvoeren van de nodige aanpassingen. Sommige machines zijn namelijk al redelijk oud en dienen dus een update te krijgen om terug aan de wet te voldoen.

Alle houtbewerkingsmachines

Het team van A.O.S. beschikt over een zeer uitgebreid kennisvlak die hen in staat stelt om diverse houtbewerkingsmachines te beveiligen te Puurs. Zowel voor de beveiliging van uw vlakschaaf, pennenbank of topie kunt u A.O.S. inschakelen. De nodige veiligheidssystemen zoals een noodstop of andere diverse maatregelen worden volledig geanalyseerd om tot een goede en veilige installatie te komen. Ook het periodiek onderhoud neemt A.O.S op zich indien gewenst.

Uw mensen op de eerste plaats

Uw houtbewerkingsmachine beveiligen is voor A.O.S. een uiterst belangrijke taak. Want naast de wettelijke voorschriften is het uiteraard ook belangrijk dat uw mensen veilig kunnen werken zodat er zich geen ongevallen voordoen. Doe daarom beroep op een specialist die deze machines door en door kent: A.O.S. Maak een afspraak voor meer informatie of een uitgebreide analyse van uw machinepark. Ook het afzuigsysteem kan optimaal nagekeken worden om gezondheidsschade tot het minimum te beperken.

Heeft u een vraag?

Contact