Raapveldstraat 2A - 2870 Puurs
Tel.: 03 500 41 04 03 500 41 04
aoshilde@live.be
Contacteer ons!
Voor een optimale veiligheid en optimaal rendement

Stofafzuiging voor uw houtbewerkingsmachines: ontdek de mogelijkheden

In een moderne schrijnwerkerij is een goedwerkende stofafzuiging voor houtbewerkingsmachines van essentieel belang. Vooral bij hoogtechnologische machines, die zeer gevoelig zijn aan indringend vuil, is het onmogelijk om degelijk werk af te leveren als het stof zich ophoopt. Ook voor de personen op de werkvloer is het belangrijk dat de omgeving zo stofvrij mogelijk wordt gehouden.

De nieuwe wetgeving inzake explosie (ATEX) die sinds 2006 van kracht is, wordt nu volop toegepast op nieuwe installaties. Ook oudere units die niet conform blijken, moeten worden aangepast om de werking te verbeteren. Bovendien heeft men tegenwoordig een goedkeuring nodig voor de brandverzekering.

De stofafzuiging voor houtbewerkingsmachines is niet alleen wettelijk verplicht, maar is ook voor het rendement van groot belang. Moderne technologieën, die onder andere van frequentiebesturingen en PLC-technieken gebruik maken, stellen het rendement van uw machines dan ook centraal.

Wij maken gratis een offerte op voor:

  • Aanpassingen aan bestaande systemen (conform ATEX) zowel mechanisch, elektrisch als sturingen
  • Berekenen van nieuwe installaties compleet met buizennet en units
  • Updaten van sturingen en software op maat en volgens uw wensen

Neem contact op met A.O.S., uw specialist ter zake, voor een wetenschappelijke benadering op maat van uw atelier tegen de laagst mogelijke prijs.

Clikc+