Raapveldstraat 2A - 2870 Puurs
Tel.: 03 500 41 04 03 500 41 04
aoshilde@live.be
Contacteer ons!
Hou uw machines in topconditie!

Houtbewerkingsmachines herstellen in België en omstreken

Al meer dan 20 jaar groeit onze kennis van houtbewerkingsmachines bij elk nieuw onderhoud en bij elke nieuwe reparatie. A.O.S. is dan ook de ideale partner om uw houtbewerkingsmachines te herstellen in heel België en in de ons omringende landen. Maak een afspraak via de gegevens op deze site en vertrouw op ons vakmanschap.

Hoe gaat A.O.S. te werk?

Op basis van een grondige controle van uw machine en een analyse van het probleem maken we een volledige en uiterst gedetailleerde offerte op. Per item krijgt u een prijsbestek zodat u weet welke herstellingen u kunt en wilt doorvoeren. Daarna gaan we aan de slag, steunend op onze jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise.

Na jaren in het vak hebben wij uitstekende relaties opgebouwd met verschillende fabrikanten. We kunnen dan ook rekenen op een vliegensvlugge levering van alle benodigde onderdelen. Zo garanderen we u niet alleen een grondige, maar ook een snelle herstelling. Onderdelen die moeilijk te verkrijgen zijn, maken we bovendien gewoon zelf in het magazijn van A.O.S.

Een vakkundige herstelling van onze specialisten zorgt altijd voor een duurzame oplossing van het probleem. Zo bent u er zeker van dat uw machine voor lange tijd naar behoren werkt. Schakel een specialist in om uw houtbewerkingsmachines te herstellen: kies voor A.O.S.!

Clikc+