Raapveldstraat 2A - 2870 Puurs
Tel.: 03 500 41 04 03 500 41 04
aoshilde@live.be
Contacteer ons!
Alle nodige aanpassingen voor uw pennenbank, vlakschaaf of topie

Vertrouw op A.O.S. om uw houtbewerkingsmachine te beveiligen

In een aantal gedetailleerde voorschriften worden de veiligheidsnormen voor houtbewerkingsmachines wettelijk geregeld. Nieuwe machines voldoen aan strikte regels wanneer ze worden geproduceerd; oudere unitsmoeten worden aangepast in lijn met de wetgeving. A.O.S. heeft het inzicht en de vakkennis in huis om uw houtbewerkingsmachine te beveiligen zodat ze aan de strenge normen voldoen.

Onze vakmensen kunnen elke mogelijke machine aanpassen om de veiligheid voor de gebruiker te vergroten. Schakel ons in voor de beveiliging van uw pennenbank, vlakschaaf of topie – drie machines waar A.O.S. uitgebreide ervaring mee heeft – of van alle andere houtbewerkingstoestellen. Na een grondige inspectie van uw apparaat installeren wij alle ontbrekende veiligheidssystemen, van een noodstop tot beveiligingen tegen mechanische en elektrische risico’s en alle andere noodzakelijke maatregelen.

Uw houtbewerkingsmachine beveiligen is voor ons een uiterst belangrijke taak. Het toestel moet niet alleen beantwoorden aan de strenge voorschriften van de overheid, maar ook uw veiligheid is uiteraard van het grootste belang. Doe daarom beroep op een specialist die deze machines door en door kent: A.O.S. Maak een afspraak via de gegevens op deze website of contacteer ons voor meer informatie.

Clikc+