Raapveldstraat 2A - 2870 Puurs
Tel.: 03 500 41 04 03 500 41 04
aoshilde@live.be
Contacteer ons!
Omdat efficiëntie en nauwkeurigheid belangrijk zijn

Laat uw houtbewerkingsmachineautomatiseren door A.O.S.

De zoektocht naar efficiëntie en nauwkeurigheid – twee essentiële eigenschappen in de moderne schrijnwerkerij – is van essentieel belang voor houtbewerkingsmachines. Toestellen die een hoge nauwkeurigheid garanderen, beperken de foutenlast, terwijl een efficiënte werkwijze heel wat tijd en kosten bespaart. Automatisatie is het antwoord op deze zoektocht. Door uw houtbewerkingsmachine te automatiseren verbetert u de werking van uw toestel en bespaart u tijd en kosten in de toekomst.

A.O.S. is gespecialiseerd in het aanpassen van uw houtbewerkingstoestellen, zowel met het oog opveiligheid als opautomatisatie. Het inzicht dat we hebben verworven doorheen het jarenlange bestaan van ons bedrijf laat ons toe om in een oogopslag de juiste aanpassingen te kunnen voorstellen. Automatisatie is maatwerk; we nemen dus uitgebreid de tijd om de beste oplossing te zoeken voor uw specifiek project. Samen overlopen we de mogelijkheden en het budget, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Vertrouw op A.O.S. om al uw houtbewerkingsmachines te automatiseren en te beveiligen. U kunt steeds rekenen op een duidelijke communicatie, persoonlijke benadering en uitstekende dienstverlening. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie over onze diensten.

Clikc+